راهنمای رگولاتور خازنی کلمسان

راهنمای نصب رگولاتور خازنی کلمسان

کنترل کننده ضریب توان (رگولاتور خازنی) تک فاز

مزایای رگولاتورهای کلمسان:

1- صفحه درخشان و منوی کاربری آسان
2- قابلیت اتصال نصب 3 عدد CT جهت سنس اطلاعات مورد نیاز رگولاتور
3- تعداد الگوریتم‌های پیش فرض مناسب برای تنظیم کردن پله‌ها برای انواع بانک‌های خازنی
4- دیدن هارمونیک‌های جریانی هر سه فاز به صورت نموداری
5- دیدن هارمونیک‌های ولتاژی به صورت نمودار
6- مطالعه دقیق ورود هر کنتاکتور از روز آغاز به کار
7- قابلیت اولویت دادن به اتصال کنتاکتورهای انتخابی جهت مستر شدن
8- قابلیت خواندن توان ظاهری، توان واقعی، توان اکتیو و توان راکتیو شبکه

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

مشخصات کلی

رگولاتور خازنی یک رله کنترل توان راکتیو چند منظوره است. این دستگاه توان‌های اکتیو و راکتیو سیستمی که به آن متصل است را اندازه‌گیری می‌کند. در نتیجه این اندازه‌گیری‌ها، خازن‌ها را در پنل جبران‌ساز فعال میکند. تمام عملیاتی که کاربر انجام می‌دهد را به راحتی میتوان با استفاده از نمایشگر LCD و 4 کلید در پنل روی رگولاتور خازنی انجام داد. رگولاتور خازنی دارای یک پورت RS485 ایزوله بوده همچنین دارای 2 رله‌ی آلارم و بسیاری ویژگی‌های دیگر است.

استفاده مناسب و شرایط ایمنی

• نصب و اتصالات بایستی مطابق دستورالعمل‌های مندرج در دفترچه‌ی راهنما توسط افراد مجاز انجام شود. تا زمانی که اتصال به درستی انجام نشده باشد، دستگاه نباید کار کند.
• قبل از سیم‌کشی دستگاه، مطمئن شوید که که به برق متصل نباشد.
• از یک پارچه خشک برای پاک کردن گرد و غبار از روی دستگاه استفاده کنید و برای تمیز کردن آن از استفاده از الکل، تینر یا هرگونه مواد خورنده خودداری نمائید.
• دستگاه باید فقط پس از آن که تمام اتصالات به درستی متصل شد به کار گرفته شود.
• داخل دستگاه را باز نکنید زیرا هیچ قسمتی که کاربر بتواند در آن تغییر ایجاد کند وجود ندارد.
• دستگاه باید از محیط‌های مرطوب، خیس، لرزان و غبارآلود دور نگه داشته شود.
• توصیه می‌شود بین ورودی‌های ولتاژ دستگاه و شبکه یک بریکر یا فیوز اتوماتیک (2 آمپر) وصل شود.
• اتصالات ترانسفورماتور جریان رگولاتور خازنی را بدون اتصال کوتاه کردن پایانه‌های K-L ترانسفورماتور جریان به جای دیگری یا اتصال بار با امپدانس کافی به انتهای K-L جدا نکنید. در غیر این صورت، ولتاژهای بالای خطرناک ممکن است در انتهای ثانویه ترانسفورماتور جریان رخ دهد.

شرکت سازنده در قبال حوادث نامطلوب ناشی از عدم رعایت احتیاطات فوق مسئولیتی ندارد.

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

تنظیمات پایه BASIC SETTINGS

در اولین باری که صفحه دستگاه روشن می‌شود، هنگامی که تنظیمات دستگاه ذخیره و راه‌اندازی می شود، صفحه اصلی نمایش داده می‌شود. هنگامی که کلید سمت راست را به مدت بیش از 1 ثانیه فشار دهید، وارد منوی “SETTINGS” می‌شود. با فشار دادن مجدد کلید سمت راست، به منوی تنظیمات پایه “BASIC” دسترسی پیدا می‌کنید. دوباره با کلید سمت راست به زیر منوها می‌رسیم. منوی “تنظیمات اولیه” دارای همان زیرمنوهای “تنظیمات اولیه” دستگاه است.

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

1) Main Screen: صفحه اصلی
2) Settings Menu: منوی تنظیمات
3) Basic Settings Menu: منوی تنظیمات پایه
4) Connectıon: در این منو نوع اتصال انتخاب شده است. 3 نوع اتصال مختلف را می توان به عنوان CON3 ،CON2 ،CON1 انتخاب کرد.
CON3: اتصال فاز- نول (the phase-neutral connection type) که در آن فاز اندازه‌گیری جریان و فاز اندازه‌گیری ولتاژ یکسان است.
CON2: در اتصالات غیر نول (non-neutral connections)، جریان از نوع اتصال فاز-فاز است (فاز اندازه‌گیری شده و فاز بعدی).
CON1: نوع اتصال فاز-فاز (phase-phase connection type) که در واقع اتصال غیرنولی است که در آن از دو فاز به جز فازی که جریان در آن اندازه‌گیری می شود، استفاده می‌شود.

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان
5) CTR: نسبت ترانسفورماتور جریان را میتوان بین 1 تا 5000 تنظیم کرد.
6) VTR: نسبت ترانسفورماتور ولتاژ را میتوان بین 0.1 تا 999.9 تنظیم کرد.
7) Target 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟏 Sign (علامت 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟏 مطلوب): علامت 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟏 مطلوب، به صورت القایی یا خازنی انتخاب می شود.
8) Target 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟏 Value (مقدار 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟏 مطلوب): در اینجا تنظیم می شود که می‌توان آن را بین 0.80 تا 1.00 تنظیم کرد.
9) Tolerance 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟏: این مقدار تلرانس بالا و پایین برای 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟏 مطلوب است. می توان آن را بین 0.00 و 0.20 تنظیم کرد.
10) ساختار پله‌ای: در این قسمت تنظیم می‌شود که در رگولاتور خازنی حین جبران، کدام ساختار اجرا شود. رگولاتور خازنی با این 4 ساختار میتواند جبرانسازی انجام دهد:
1. 1.1.1.1: تمام پله‌های خازن دارای توان پله یکسانی هستند. توالی اجراشدن به صورت (First In-First Out )FIFO است. پله‌ای که اول فعال می‌شود، اولین پله‌ای است که (در صورت نیاز) غیرفعال می‌شود.
2. 1.2.4.4: این ساختار می‌تواند در پنل‌هایی با نسبت توان پله‌ای 1.2.4.4 استفاده شود. رگولاتور خازنی همیشه اولین پله را فعال یا غیرفعال می‌کند. پله‌های دیگر به ترتیب استفاده می‌شوند.
3. 1.2.2.2: این ساختار در پنل‌هایی با نسبت توان پله‌ای 1.2.2.2 قابل استفاده است. رگولاتور خازنی همیشه اولین پله را فعال یا غیرفعال می‌کند. بر خلاف 1.2.4.4، این ساختار طبق اصل First In, First Out( FIFO) پس از فعال یا غیرفعال شدن پله‌ی اول عمل می‌کند.

4. Entr: در این گزینه، توان پله ها به صورت دستی وارد می‌شود. مادامی که رگولاتور خازنی در این ساختار در حال اجرا است، “Smart Mode” (حالت هوشمند) به طور خودکار فعال میشود. دستگاه با استفاده از حداقل تعداد پله به Target (حالت مطلوب) می‌رسد.

11) Min Step (حداقل پله): هنگامی که یکی از 1.1.1.1، 1.2.4.4 یا 1.2.2.2 انتخاب می‌شود، کمترین توان پله توسط منو وارد می‌شود.
***Step Power-Step Voltage: اگر ساختار پله روی گزینه ی “Entr” تنظیم شده باشد، مقادیرتوان و ولتاژ پله‌ی موجود به ترتیب به صورت دستی وارد می‌شود.
12)”Smart Mode” (حالت هوشمند): هرکدام از حالت‌های 1.2.4.4 ,1.1.1.1یا 1.2.2.2 انتخاب شده باشد، اگر مود هوشمند Smart Mode  فعال باشد، رگولاتور خازنی با کمترین تعداد پله به Target (حالت مطلوب) می‌رسد و به صورت (first in first out (FIFO کار می‌کند.

⚠ هنگامی که ساختار پله روی”Entr” انتخاب می‌شود، این حالت به طور خودکار فعال می‌شود.

تنظیمات پیشرفته ADVANCED SETTING

هنگامی که با کلید سمت راست وارد منوی “Advanced” (پیشرفته) می‌شوید، زیرمنوهای زیر مشاهده می‌شوند.

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

1) Settings menu منوی تنظیمات
2) Advanced settings تنظیمات پیشرفته
3) Generator Mode مود ژنراتور: اگر “Generator Mode” مود ژنراتور روی حالت “on” انتخاب شود، جبرانسازی مطابق با مقادیر مجموعه‌ی “Inductive 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐” و “capacitive 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐” زمانی که ورودی ژنراتور (GEN) فعال است، انجام می‌شود. همچنین لازم است ولتاژ 240 VAC -95 از ورودی GEN اعمال شود.
4) Manual Mode حالت دستی: هنگامی که برنامه دستی فعال است، نماد “man” در قسمت پایین صفحه‌ی منوی اصلی ظاهر می‌شود. این نماد نشان می‌دهد که رگولاتور خازنی در برنامه جبرانسازی دستی است. در صفحه‌ی منو، مود دستی (manual) با نگه داشتن همزمان کلیدهای پایین و بالا فعال می‌شود. با کلیدهای بالا و پایین به پله‌ی موردنظر رفته و دکمه‌ی سمت راست را فشار دهید بدین صورت، پله فعال می‌شود. اگر هم بخواهید آن را غیر فعال کنید با فشاردادن دکمه سمت راست، پله غیرفعال می‌شود. همچنین، می‌توانید با فشردن همزمان کلیدهای بالا و پایین از مود دستی (manual) خارج شوید.

توجه: برای اینکه رگولاتور خازنی دوباره در حالت اتوماتیک کار کند، بایستی “مود دستی manual” روی “OFF” تنظیم شود.

5) Step Count: تعداد پله‌های مورد استفاده وارد می‌شود.
6) Target 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐 Sign (علامت 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐 مطلوب): علامت 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐𝟏 مطلوب، به صورت القایی یا خازنی انتخاب می‌شود.

7) Target 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐 Value (مقدار 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐 مطلوب): در اینجا تنظیم می‌شود که می‌توان آن را بین 0.80 تا 1.00 تنظیم کرد.
8) Tolerance 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐 این مقدار تلرانس بالا و پایین برای 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐 مطلوب است. می‌توان آن را بین 0.00 و 0.20 تنظیم کرد.
9) Activation Time/sec زمان فعالسازی/ثانیه: زمانی که طول می‌کشد تا رگولاتور خازنی شروع به فعال کردن یک پله نماید. زمان فعالسازی می‌تواند بین 1 تا 600 ثانیه انتخاب شود.
10) Discharge Time/sec زمان تخلیه به Z: زمان تخلیه در اینجا وارد می‌شود. رگولاتور خازنی قبل از فعالسازی مجدد پله‌ای که غیرفعال شده است به اندازه‌ی زمان تخلیه منتظر می‌ماند. این زمان را می‌توان مقداری بین 3 تا 600 ثانیه تنظیم کرد.
11) Backlight Time/sec زمان نور پس زمینه/ثانیه: تنظیم زمان نور پس زمینه رگولاتور خازنی در اینجا انجام می‌شود که قابل تنظیم از 10 تا 600 ثانیه بدین صورت می‌باشد: روشن (پیوسته)، خاموش (به طور مداوم غیر فعال)، 120s ،60s ،30s ،10sو 600s
12) زبان Language / Dil Seçeneği: در این منو زبان دستگاه تنظیم می‌شود انگلیسی یا ترکی را می‌توان انتخاب کرد.

تنظیمات آلارم ALARM SETTING:

منوی “ALARMS” با کلید سمت راست قابل دسترسی است، با ورود به آن زیر منوهای زیر قابل دسترسی هستند:

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

1) منوی تنظیمات Setting Menu
2) منوی تنظیم آلارم Alarm Setting
3) Alarm 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐: در این منو تنظیمات Cos Alarm انجام می‌شود. وقتی وارد منو می‌شویم، صفحه تنظیمات زیر نمایش داده می‌شود:


3.1) حد بالا High Limit: این قسمت برای وارد کردن حد بالا آلارم استفاده می‌شود. به منظور تنظیم آلارم برای مقادیر 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐، کاربر باید یک حد بالا، بالاتر از مقدار حد پایین وارد کند. اگر مقادیر حد پایین و حد بالا وارد شده یکسان باشند، پارامتر Cos برای آلارم بسته میشود.
3.2) حد پایین (Low Limit): این قسمت برای وارد کردن حد پایین آلارم استفاده می‌شود. به منظور تنظیم آلارم برای مقادیر 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐، کاربر باید یک حد پایینتر از حد بالا وارد کند. اگر مقادیر حد پایین و حد بالا وارد شده یکسان باشند، پارامتر 𝐜𝐨𝐬 𝛗𝟐 برای آلارم بسته می‌شود.
3.3) هیسترزیس: مقدار قابل تحملی است که می‌تواند بین 0.00 – 1.00 وارد شود.
3.4) تاخیر/ثانیه: وقتی که پارامتر آلارم مربوطه کمتر از مقدار حدپایین”Low limit” یا بیشتر از حد بالا”High limit” شود، رگولاتور خازنی قبل از آلارم دادن به اندازه‌ی زمان تاخیر (که بر حسب ثانیه است) منتظر می‌ماند. همچنین، زمانی که پارامتر آلارم مربوطه به محدوده باز می‌گردد، قبل از خاموش کردن آلارم، رگولاتور خازنی دوباره به اندازه‌ی زمان تاخیر منتظر می‌ماند.”زمان تاخیر” را می‌توان آن را بین 0 تا 60 ثانیه انتخاب کرد.
3.5) رله: این تنظیم برای روشن/خاموش کردن رله‌ها در صورت رخ دادن آلارم استفاده می‌شود. برای اطمینان از اینکه رگولاتور خازنی آلارم
𝐜𝐨𝐬 𝛗 می‌دهد، مقادیر حد پایین و بالایی باید به شرح زیر تنظیم شوند.
گزینه‌های رله‌ی آلارم:
OFF: هیچ رله‌ی آلارمی در حالت آلارم کشیده نمی‌شود
AL1: فقط رله‌ی 1 در حالت آلارم روشن می‌شود
AL2: فقط رله‌ی 2 در حالت آلارم روشن می شود
4) آلارم ولتاژ Voltage Alarm: این زیر-منو برای تنظیمات آلارم ولتاژ استفاده می‌شود. تنظیمات آن مشابه تنظیمات منوی Alarm-> cos φ است. (مقادیر حدی بالا و پایین ولتاژ: 0 تا 600.0 و هیسترزیس: 0 تا 600.0)
5) آلارم جریان Current Alarm: این زیر-منو برای تنظیمات آلارم جریان استفاده می‌شود. تنظیمات آن مشابه تنظیمات منوی Alarm-> cos φ یکسان است. (مقادیر حد بالا و پایین جریان: 0 تا 6.0 و هیسترزیس: 0 تا 6.0)
6) آلارم فرکانسFrequency Alarm: این زیرمنو برای تنظیمات آلارم فرکانس استفاده می‌شود و تنظیماتش مشابه تنظیمات منویAlarm-> cos φ است. (مقادیر حد بالا و پایین فرکانس45 تا 65، و هیسترزیس: 0 تا 20)
7) آلارم دما Temperature Alarm: این زیرمنو برای تنظیمات آلارم دما استفاده می‌شود. تنظیمات مشابه تنظیمات منوی Alarm-> cos φ است. (مقادیر حدی بالا و پایین دما: 0 تا 99.9، و هیسترزیس بین 0 تا 99.9)

توجه: وقتی هر یک از آلارم‌های بالا فعال باشد، مقدار یا مقادیر آن آلارم با نماد آلارم در زیر صفحه منوی اصلی شروع به چشمک زدن می‌کند. آلارم به هر رله‌ای اختصاص داده شده باشد، رله‌ی آن آلارم فعال می‌شود و نماد رله‌ی مربوطه درگوشه‌ی سمت چپ پایین صفحه منوی اصلی ظاهر می‌شود.

حالت‌های شدید EXTREME CASES:

هنگامی که با کلید سمت راست وارد منوی “Extreme Cases (حالت های شدید)” شوید، منوهای زیر نشان داده می‌شوند. در صورت تنظیم آلارم‌های موجود در این منو و زمانی که هر یک از آلارم ها فعال باشد، پله‌ها در فواصل 10 ثانیه پس از زمان تاخیر غیرفعال می‌شوند. در این حالت مقدار هیسترزیس ثابت 3٪ وجود دارد.

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

1) منوی تنظیمات Settings Menu
2) منوی حالت‌های شدید Extreme Cases
3) آلارم (افزایش بیش از حد ولتاژ) Over Voltage: این قسمت برای هشدار ولتاژ بیش از حد استفاده می‌شود. با وارد شدن به این منو، صفحه تنظیمات زیر مشاهده می‌شود: 

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان
3.1) High Limit: در این قسمت می‌توان حد بالای ولتاژ را تنظیم کرد که قابل تنظیم بین 0 تا 600 است.
3.2) تأخیر/ثانیه Delay/Sec: وقتی که پارامتر آلارم مربوطه از مقدار “حد بالاHigh Limit” فراتر رفت، رگولاتور خازنی به اندازه‌ی زمان تاخیر طول می‌کشد تا آلارم را فعال کند. همچنین، بعد از اینکه پارامتر آلارم مربوطه به محدوده باز می‌گردد، رگولاتور خازنی دوباره به اندازه‌ی زمان تاخیر طول می‌کشد تا آلارم را غیرفعال کند. مقدار “زمان تاخیر” را می‌تواند بین 0 تا 9999 ثانیه انتخاب کرد.
3.3) All Steps Out: با فعال بودن این گزینه در منو، در صورت تجاوز از حد بالای مقدار آلارم، پله‌ها طبق ساختار موجود با فواصل 10 ثانیه در پس از زمان تاخیر غیرفعال میشوند.
4) THDV( Over THDV بیش از حد): این منوی فرعی برای تنظیمات آلارم THDV بیش از حد، استفاده می شود و تنظیمات آن مشابه تنظیمات منوی Extreme Cases->Over Voltage است. (مقادیر حد بالایTHDV می‌تواند بین 0% تا 100% انتخاب شود.)
5) دمای بیش از حد Over Temperature: این منوی فرعی برای تنظیمات هشدار دمای بیش از حد استفاده می‌شود و تنظیمات آن مشابه تنظیمات منوی Extreme Cases->Over Voltage است. (مقادیر حد بالای دما می‌تواند بین 0 تا 100 درجه سانتیگراد انتخاب شود.)

تنظیم RS485

هنگامی که با کلید سمت راست قابل وارد منوی “RS485” شوید، زیر منوهای زیر قابل دسترسی هستند. در این منو تنظیمات پروتکل Modbus انجام می‌شود.


1) منوی تنظیمات Settings menu
2) منوی RS485
3) نرخ انتقال اطلاعات Baudrate: سرعت سیگنال ارتباطی با واحد “baud” بیان می‌شود. رگولاتور خازنی با سرعت‌های 1200، 2400، 4800، 9600، 19200 و 38400 بیت در ثانیه ارتباط برقرار می‌کند.
4) Slave ID: این قسمت در تنظیمات برای وارد کردن شماره Slave ID است. حداکثر 247 دستگاه می‌توانند از طریق همان خط RS485 ارتباط برقرار کنند. بنابراین، Slave ID می‌تواند بین 1 تا 247 انتخاب شود.
Parity (5 تطابق: مکانیزم کنترلی برای دقت داده‌ها است. در داده‌های باینری فرد “1” را می‌شمارد. روش‌های کنترلی تطابق (فرد) (“Odd” Parity) و تطابق «زوج» (Even” Parity“) وجود دارد.

امنیت Security

از این آیتم منو برای روشن/خاموش کردن محافظت از رمز عبور، تنظیم زمان فعالسازی رمز عبور و تغییر گزینه‌های ویرایش تنظیمات رمز عبور استفاده کنید.

1) منوی تنظیمات Settings menu
2) منوی امنیت Security menu
3) فعالکردن Activate: حفاظت امنیتی را می توان روی غیرفعال یا فعال تنظیم کرد.
4) زمان پین / دقیقه Pin Time/ Min: پس از ورود (log in) موفقیت آمیز، دستگاه تا زمانی که “زمان پین/دقیقه” سپری شود، رمز عبور نمی‌خواهد. می‌توانید این مقدار را در آیتم منوی مربوطه تنظیم کنید.
5) پین Pin: رمز عبور را می‌توان در این منو تنظیم کرد. رمز عبور تنظیمات کارخانه “1” است.

منوی پاک کردن Clear Menu

برای حذف مقادیر ذخیره شده در حافظه و بازیابی تنظیمات کارخانه، از منوی “Clear پاک کردن” استفاده کنید.

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

1) صفحه اصلیMain Screen
2) منوی پاک کردن Clear Menu
3) NONE: فرآیند پاک کردن را غیرفعال می‌کند.
4) ALL: تمام مقادیر ذخیره شده در حافظه را پاک می‌کند و آنها را به تنظیمات پیشفرض کارخانه باز می‌گرداند.
5) SET: تمام تنظیمات به جز آلارم‌ها را به تنظیمات پیشفرض کارخانه برمی‌گرداند.
6) ALR: تنظیمات آلارم را به تنظیمات پیشفرض کارخانه برمی‌گرداند.

اطلاعات INFO

وقتی با کلید سمت راست به منوی “اطلاعات Info” دسترسی پیدا کنید، اطلاعات زیر در مورد دستگاه قابل دسترسی است.
– نسخه Version
– شماره سفارش .Order No
– دمای محیط Ambient Temperature

روند ذخیره کردن Save Procedure

پس از ایجاد هرگونه تغییر در منوی «تنظیمات» دستگاه، دکمه سمت چپ را فشار دهید تا به صفحه «Save» برسید و بتوانید تغییرات را تأیید یا رد کنید.
برای تایید تغییرات: کلید سمت راست را فشار دهید تا علامت “NO” چشمک بزند. از کلیدهای بالا/پایین برای تغییر “NO” به “YES” استفاده کنید. سپس کلید سمت چپ را فشار دهید تا تغییرات ذخیره شوند.
برای حذف تغییرات: کلید سمت راست را فشار دهید تا علامت “NO” چشمک بزند. سپس با استفاده از کلید سمت چپ بدون ذخیره تغییرات خود از منو خارج شوید.

روند تاییدکردن Approval Procedure

پس از ایجاد هرگونه تغییر در منوی »CLEAR« دستگاه، دکمه سمت چپ را فشار دهید تا به صفحه“ ARE YOU SURE“ «آیا مطمئن هستید» برسید و تغییرات را تأیید یا رد کنید.
برای تایید تغییرات: کلید سمت راست را فشار دهید تا علامت “NO” چشمک بزند. از کلیدهای بالا/پایین برای تغییر “NO” به “YES” استفاده کنید. سپس کلید سمت چپ را فشار دهید تا تغییرات ذخیره شوند.
برای حذف تغییرات: کلید سمت راست را فشار دهید تا علامت “NO” چشمک بزند. سپس با استفاده از کلید سمت چپ بدون ذخیره تغییرات خود از منو خارج شوید.

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

راهنمای نصب رگولاتور کلمسان

راهنمای نصب رگولاتور کلمسانراهنمای نصب رگولاتور کلمسانراهنمای نصب رگولاتور کلمسان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *